Cati Plana i Pau Puig

Cati Plana i Pau Puig

Ver entradas
Cati Plana i Pau Puig

Cati Plana i Pau Puig

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Divendres 18 de juny de 2021
20 h - CAT Tradicionàrius
12/10 € - entradium.com

L’acordionista Cati Plana i el dolçainer Pau Puig ens presenten un treball en format duo basant-se en repertori de diferents gèneres de la música tradicional presents als Països Catalans amb una proposta cambrística, Tretze vares.

El 2017 els dos músics van anar a Quebec per participar al festival Carrefour Mondiale de l'accordéon. Per l’avinentesa, van seleccionar tot un seguit de gèneres musicals del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears per tal de mostrar als quebequesos un ventall, el més ampli possible en el temps que dura un concert, del nostre patrimoni musical. D’aleshores ençà, han anat polint i rearranjant aquest repertori que ens presenten: jota, bolero, dansà, contrapàs, nadala, rumba, sardana curta, ball de noces, fandango, ball pla, contradansa, corranda, havanera,vals...

Una tria amable i propera, de temes tradicionals anònims prou emblemàtics, però també utilitzen algun tema d'autor que els enamora i que és fidel al gènere que representa. Amb arranjaments senzills, gairebé minimalistes, tocats amb molt d’amor i buscant el treball dels detalls, de les petites coses i maneres de tocar poc habituals amb els nostres instruments.

Els seus instruments son la dolçaina en F, el bansuri (flauta travessera de canya) i l'acordió diatònic. L'aposta per la dolçaina en F vol reivindicar aquest instrument que està clarament en desús degut a l'estandardització de la dolçaina i que seria bo revitalitzar.

Aquest disc ha quedat en 8è lloc dels 20 millors discos del món de música folk del mes d’abril de 2021 per la World Music Charts Europe. www.https://wmce.de/

És la primera vegada que un disc amb la dolçaina com a co-protagonista rep aquest reconeixement. Anteriorment només l’Ham de Foc, Miquel Gil o Mª del Mar Bonet havien entrat en aquesta llista.

Cati Plana: acordió diatònic
Pau Puig: dolçaina en Fa i bansuri

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver detalles